ABIC erbjuder industrilim av hög kvalité

Något som jag trivs oerhört bra med för tillfället är mitt jobb. Jag tycker att det jag jobbar med är oerhört intressant och roligt och jag är glad för att jag har ett jobb som jag gillar så mycket. Jag har haft många olika jobb genom åren men jag har aldrig haft något jobb som jag har gillat så mycket som det jag har nu. När det gäller jobben jag har haft tidigare har det alltid varit något som inte har stämt. Antingen har jag inte trivts med mina arbetsuppgifter eller så har det inte fungerat särskilt bra med mina kollegor. På jobbet jag har nu så finns det dock inget som jag inte trivs bra med. Jag älskar mina arbetsuppgifter, mina kollegor är helt fantastiska och jag har en härlig chef. Jag älskar arbetsuppgifterna jag har nu eftersom jag jobbar med mitt stora intresse. Jag hade aldrig trott att jag skulle få jobba med det jag gör nu om någon hade frågat mig för några år sedan så jag njuter verkligen av varje sekund som jag får jobba med det jag älskar. 

Jag har dessutom helt fantastiska kollegor. Vi har alltid roligt tillsammans på jobbet och det brukar bli en hel del skratt. Vi trivs oerhört bra tillsammans, speciellt eftersom vi har många gemensamma intressen. Vi brukar umgås en hel del på fritiden vilket jag tror bidrar till att vi jobbar ännu bättre tillsammans på jobbet. Mina fantastiska kollegor gör mitt jobb oerhört mycket roligare. Utan dem hade mitt jobb inte varit detsamma. 

Jag har dessutom en oerhört bra chef. Det betyder inte att han alltid är snäll men han är oerhört duktig på att jobba som just chef. Jag är glad för att jag äntligen har en chef som är bra på det han gör. I och med att jag har en sådan duktig chef bidrar det till att jag vill göra ännu bättre ifrån mig.

 

På jobbet har vi kontakt med många olika företag. Bland annat har vi kontakt med ett företag vid namn ABIC. Detta företag har vi köpt in flera produkter från under en lång tid och vi kommer definitivt att fortsätta göra det länge framöver. Anledningen till att vi gillar deras fantastiska produkter så mycket som vi gör är för att vi de är av oerhört hög kvalité och för att de säljs för mycket bra priser. Vi blir alltid lika nöjda med de produkter som vi köper från ABIC. 

Så vad är det då för produkter som ABIC säljer? Jo, bland annat erbjuder de:

* släppmedel för gjutformar 

* blockmaterial

* industrilim

Vill du veta mer om ABIC och deras produkter? Besök då deras hemsida www.abic.se där du hittar all information.