Bra sortiment för givarteknik

Är du eller ditt företag i behov av nivåmätning, flödeskontroll, tryckmätning eller tryckvakter? På Exac Industriteknik AB erbjuder de kompletta lösningar med avläsning, apparatskåp och mjukvara för datorrepresentation, för dessa ändamål. De har ett stort sortiment av produkter med inriktning på givarteknik och dessutom 35 års erfarenhet av området Nivå & Flöde. Där kan man alltså enkelt finna bra produkter och professionell hjälp för vilka behov man än har.

Exacs tryckgivare

De serier av tryckgivare som finns hos Exac har versioner för både absolut och relativt tryck och kan utföra mätningar i områden från -1 upp till 600 bar. De har högtemperatursutföranden på upp till 300 C° och en noggrannhet på 0.25 %. De har dessutom flera alternativ för anslutningar, till och med hygieniska anslutningar, och kan användas till alla typer av tryckmätning. Alltså, en enkel tryckgivare för att lätt kunna hantera tryckmätningar och liknande.

Exac uppdaterar ständigt sitt sortiment och har en hel del produkter som de inte presenterar på hemsidan, så skulle man inte finna det man söker så kan man enkelt och smidigt höra av sig till dem och få bra service och information om andra produkter som kan passa för ens specifika behov. Besök exac.se för att få mer information och se över hela deras sortiment.

(Bilden är lånad)