Intertek

Behöver ni någon som sedan länge är betrodd att försäkra sig om att produkter, system och processer håller högsta kvalité? Intertek jobbar med mycket mer än provning, kontroll och certifiering; vi hjälper våra klienter bättra prestanda, effektivisera tillverkning och logistikkedjor, övervinna hinder och reducera risker vid åtkomst till nya marknader. Med vår service kan våra klienter höja värdet av sina produkter, etablera konkurrensfördelar, minimera negativ miljöpåverkan och konstruera respekterade varumärken.

En nyrenoverad bil

Jag blir alltid så glad så fort en nyrenoverad bil syns ute på vägarna. Det är så vackert att någon gett detta fordon ett nytt liv. Till trots att jag inte har någon som helst koppling till den bilen känns det i hjärtat. Det kommer nog från min uppväxt då min pappa jobbade på en bilfirma och han lagade ju ett flertal bilar under den tiden. Sedan skall det också sägas bero på att jag har ett djupt bilintresse men i största grad handlar det nog mest om sentimentala skäl. Egentligen spelar det ingen roll om varför man känner på ett speciellt sätt. Huvudsaken är att känslor finns hos en.