Med hjälp av min ackumulatortank från Tanksvets kan jag lagra värme

För lite mer än ett år sedan blev mitt hus äntligen färdigbyggt. Jag hade länge längtat efter att få flytta in i mitt nya hus och det kändes fantastiskt roligt när jag till slut fick göra det. Att bygga ett helt nytt hus hade länge varit en dröm för mig så det kändes fantastiskt roligt att min dröm till slut blev verklighet. Jag tyckte att huset var ett roligt projekt men efter ett tag så ville jag så klart inget annat än att flytta in i mitt nya hus. När jag designade mitt hus och skulle ta ett beslut om varenda liten detalj blev det så klart en hel del saker att fundera på. Bland annat behövde jag bestämma:

* hur många rum jag ville ha och hur stora de skulle vara

* vilket värmesystem jag ville ha

* hur jag ville att mina två balkonger skulle se ut

Just hur många rum jag ville ha var inte så svårt att bestämma. Jag hade tidigt bestämt att mitt hus skulle vara två våningar och att jag skulle ha alla sovrum på övervåningen, köket på nedervåningen, ett badrum och ett vardagsrum på varje våning. Detta kändes som den optimala lösningen för mig. Jag är oerhört nöjd med planlösningen och jag känner mig nöjd med ytan som jag avsatte till varje rum. 

Balkongerna lade jag ner mycket tid på eftersom jag ville att de skulle vara mysig och fridfulla. Jag blev mycket nöjd med dem också. 

När det gäller värmen så var det något som jag fick fundera på. Bland annat bestämde jag mig för att installera en vedpanna och en smart ackumulatortank från Tanksvets. Ackumulatortanken används för lagring av värme vid vedeldning. Det finns flera anledningar till att ha en ackumulatortank, bland annat att effekten från en vedpanna brukar överskrida husets behov och för att slippa elda över natten. Ackumulatortankar kan dessutom användas för solenergi och solvärme. 

Jag är hittills oerhört nöjd med min ackumulatortank från Tanksvets och jag vet att den kommer användas flitigt framöver av mig. Besök http://www.tanksvets.se/38_dieseltank.htm för mer information om företaget Tanksvets och deras ackumulatortankar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>