Leksand och betonggrus hittar du hos Åkersberga Lastbilcentral

För lite mer än ett år sedan bestämde jag och min familj oss för att flytta till Täby. Vi hade egentligen inga planer på att flytta men eftersom vi hittade ett oerhört fint hus som var till salu i Täby kunde vi inte motstå att slå till. Hittills trivs vi oerhört bra i vårt nya hus och vi tog det rätta beslutet när vi bestämde oss för att flytta. Däremot så är det inte helt lätt att flytta. Jag och min familj hade bott i vårt hus i mer än tio år så vi hade en hel del saker som vi behövde gå igenom och rensa. Det var dock skönt att få det gjort och det känns oerhört roligt att vi nu bor i ett sådant fint hus som vi trivs så bra i. 

Huset som vi nu bor i var oerhört fint när vi köpte det och det fanns ingenting som vi ville ändra på men vi ville däremot bygga en sandlåda i trädgården. Vi hade en fin sandlåda i vår förra trädgård och vi ville ha det i vår nya trädgård också. I och med att min man är oerhört händig och duktig på att bygga saker och ting fick han bygga den nya sandlådan. Han gjorde ett oerhört bra jobb och sandlådan blev mycket fin. Det räckte dock inte att bara bygga sandlådan utan självklart behövde vi även köpa sand. Vi köpte sand till vår sandlåda från ett företag vid namn Åkersberga Lastbilcentral. De har ett oerhört brett utbud av grusprodukter, krossprodukter och jordprodukter och de erbjuder mycket hög kvalité. Vi är oerhört nöjda med sanden som vi köpte från Åkersberga Lastbilcentral. Förutom leksand så erbjuder Åkersberga Lastbilcentral även följande grusprodukter:

* sättsand

* betonggrus

* kabelsand

Sandlådan är oerhört uppskattad här hemma och vi är oerhört glada för att vi fick tag i sådan bra sand från Åkersberga Lastbilcentral. 

Bor du också i Täby och är på jakt efter sand till sandlådan eller kanske betonggrus? I så fall kan jag rekommendera att du tar kontakt med företaget Åkersberga Lastbilcentral. På företagets hemsida akersbergalbc.se hittar du all information du behöver om företaget och vad de har att erbjuda.