Noxor säljer specialanpassade skruvtransportörer

Jag är en person som har ett stort intresse för företag, det har jag alltid haft och det kommer jag alltid ha. Idag finns det oerhört många företag som är riktigt fascinerande och det är roligt att få ta reda på mer om dem och veta vad de gör. Att känna till alla företag som finns kommer att vara omöjligt då det finns så många men jag satsar i alla fall på att känna igen så många som möjligt.

Jag har nu tänkt att jag ska berätta lite mer om ett intressant företag vid namn Noxor. Jag fick lära mig mer om detta företag genom att läsa på deras hemsida och genom min pappa som var i kontakt med dem under en period.

Om Noxor
Noxor är ett företag som är en serviceinriktad leverantör av materialhanteringsutrustningar med tillhörande komponenter av hög kvalitet och tillgänglighet. Företaget finns idag i Örebro och de är 12 anställda för tillfället. De har en hel del produkter som de erbjuder, bland annat specialanpassade skruvtransportörer. Vad är då detta kanske en del av er undrar? För att ta reda på mer om det så kan jag rekommendera att du besöker företagets hemsida noxor.se. Där kan du hitta all information om företaget och dess produkter.