Om Janne

Jag heter Janne och min blogg kommer till stor del handla om industri. Visst är kanske inte alla individer fullt så intresserade av ämnet, men samtidigt finns de som verkligen lockas av den här bloggen samt ämnet i sig. Industri är en väldigt viktig del för många individer och sådant kan man inte på något sätt förneka. Min idé är att försöka driva en blogg i ärendet och förhoppningsvis nå ut till så många individer som möjligt.

Bloggen i sig är ett ganska spännande val. Enligt min åsikt finns ingen smartare väg att ta för att nå ut till de breda massorna. Dels är det ett relativt nytt och spännande media. Jag tror att både yngre och äldre förmågor hittar till bloggar vilket verkligen är en fördel. Dessutom känns det som om industrier i sig kanske inte har en så bra bild av sig. Jag hoppas verkligen att min blogg kan komma att förändra en del och få in folk på rätt bana.

Jag hoppas att de som läser bloggen tycker inläggen är intressanta samtidigt som de får ut någonting av inläggen. Det är inte fullt så enkelt eller givet att få till en sådan blogg, men jag jag skall verkligen försöka. Industrier är verkligen viktigt för många individer och sådant skall inte förnekas. Därför gäller det att min blogg ger upp en så rättvis bild som möjligt och att en större massa kan ta till sig budskapet.

/Janne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>